27 juni 2017
Heerlijk als lunch of avondmaaltijd.
Ideaal voor mensen met een koolhydraatbeperkt dieet.
Benodigdheden:
Bereiding:
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de biefstuk (afhankelijk van de dikte) 1-3 minuten aan beide kanten aan. Leg de biefstuk vervolgens in een stukje aluminiumfolie, maak deze dicht en laat de biefstuk 15 minuten rusten.
Meng de balsamicoazijn, mosterd, 1 el olijfolie, peper en zout door elkaar en laat deze even staan. Snijdt ondertussen de paprika en komkommer in stukjes en doe dit samen met de ijsbergsla en kappertjes in een schaal. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg deze op de sla. Maak je salade af met de dressing en Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!
Volg jij geen koolhydraatbeperkt dieet? Voeg naar wens eventueel nog wat volkorenpasta toe of neem er 1 á 2 (geroosterde) volkoren boterhammen bij.